fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Studenten

Uitje in Den Bosch

DE LEUKSTE studenten ACTIVITEITEN VOORDAT JE GAAT STAPPEN

Om alvast goed in de stemming te komen voordat jullie een avond uitgebreid gaan stappen, organiseren we bij Den Bosch Outdoor de leukste en grappigste activiteiten voor studenten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld even helemaal los gaan met een potje Bubbleball, Lasergamen of Archery tag voordat jullie met de hele groep de kroeg in gaan! Er is geen betere manier om je avond goed te beginnen. En het eerste biertje krijg je van ons!

Profiteer van onze studentenkortingen

We weten als geen ander dat het studentenleven hartstikke zwaar kan zijn. Er zijn haast elke avond wel feestjes, je moet zelf koken en de was doen en je bent zo druk met je studie dat je amper tijd hebt om geld te verdienen. Geen zorgen, met onze studentenkortingen genieten jullie van de leukste activiteiten zonder dat het je een vermogen kost. Ook hebben we goede deals voor je geregeld bij de leukste horeca van Den Bosch. Zo kom je je studententijd wel door. Kijk snel hieronder voor onze beste deals! 

Profiteer van onze studentenkortingen

We weten als geen ander dat het studentenleven hartstikke zwaar kan zijn. Er zijn haast elke avond wel feestjes, je moet zelf koken en de was doen en je bent zo druk met je studie dat je amper tijd hebt om geld te verdienen. Geen zorgen, met onze studentenkortingen genieten jullie van de leukste activiteiten zonder dat het je een vermogen kost. Ook hebben we goede deals voor je geregeld bij de leukste horeca van Den Bosch. Zo kom je je studententijd wel door. Kijk snel hieronder voor onze beste deals! 

De beste kortingen voor studenten

Bier & beuken | €10,- korting

€15,- p.p. incl. drankje

Boek de deal Bier & Beuken met je studentengroep in Den Bosch. Op vertoning van je studentenpas krijg je €10,- korting op 1 uur Bubbelvoetbal en krijg je een gratis drankje van het huis. 

Aan- & Ontspannen | €10,- korting

€15,- p.p. INCL. drankje

Boek de deal Aan- & Ontspannen met je studentengroep in Den Bosch. Op vertoning van je studentenpas krijg je €10,- korting op 1 uur Archery Tag en krijg je een gratis drankje van het huis.

Steppen & Stappen | €10,- korting

€20,- p.p. incl. drankje

Boek de deal Steppen & Stappen met je studentengroep in Den Bosch. Op vertoning van je studentenpas krijg je €10,- korting op 2 uur E-Steppen en krijg je een gratis drankje van het huis.

Studentenavond met Den Bosch outdoor

Een orgineel begin van jouw stapavond

Met de gezellige en grappige groepsactiviteiten van Den Bosch Outdoor wordt jullie avondje uit een gegarandeerd succes! Met zo’n leuke activiteit kan iedereen alvast lekker in de stemming komen en even zijn energie kwijt. En dat is best prettig na een dag hard studeren, toch? We denken graag met je mee welke activiteiten het best zouden passen bij jouw studentengroep en de avond zoals jullie die voor je zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje verkleed lasergamen om daarna met zijn allen de kroeg in te gaan?

Boek jouw studentenavond met lekkere korting

Bij Den Bosch Outdoor geven we jullie graag een mooie student korting wanneer jullie boeken met een groep van 20 of meer studenten. Zo houden jullie nog genoeg budget over voor een paar drankjes in de kroeg na afloop van de activiteit. Bekijk snel onze student korting deals voor studenten! 

De leukste activiteiten, midden in Den Bosch

Als je met een groep studenten een leuke activiteit wil gaan doen voordat jullie met z’n allen de stad in gaan, dan is het goed om te weten dat Den Bosch Outdoor zich nabij het centrum van Den Bosch bevindt. Ook organiseren we al onze activiteiten in of naast het centrum van de stad, zodat jullie direct na de activiteit jullie avond kunnen voortzetten in de leukste kroegen van Den Bosch voor een bierproeverij. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren aan heen en weer reizen en is er meer tijd voor belangrijkere zaken. Proost! 

Nijmegen Outdoor Kantoor

de leukste sportieve activiteiten: toon jouw kunst aan het grote publiek!

De leukste studentenavonden beginnen met de gezellige en hilarische activiteiten van Den Bosch Outdoor. Welk spel jullie ook kiezen, plezier is gegarandeerd en daarmee is een potje Lasergamen, Bubbleball of Archery Tag het perfecte uitje aan het begin van jullie onvergetelijke studentenavond. En na het spel gezellig met alle vrienden de leukste kroegen van Den Bosch in om de avond voort te zetten. Bekijk snel welke speciale deals voor studenten we voor jullie hebben klaarstaan! 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Mike Oerlemans
Lees verder
Leuke sporten en spellen en erg fijn om mee te werken! Flexibel en meedenkend tijdens de voorbereiding van ons teamuitje en enthousiaste instructeurs tijdens de spellen. Zeker een aanrader als je iets sportiefs maar toch iets nieuws wilt doen met een gezellige groep!
Noor van der Meijde
Lees verder
Super leuke activiteiten en door heel Nederland mogelijk! Ook hele aardige en enthousiaste instructeurs, zeker een aanrader!
Robbie Hendriks
Lees verder
Was goed geregeld
Anouk Greeven
Lees verder
Hele fijne organisatie! Het personeel denkt flexibel mee in mogelijkheden en de activiteiten zijn innovatief en leuk!
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang studenten activiteiten in en rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie studenten feestje in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteiten aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het feestje begint.

De duur staat altijd bij de deal die je wilt boeken. De meeste activiteiten duren 1 uur en sommige 2 of 3 uur. Bekijk de deals voor meer informatie.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor studenten evenementen. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een van onze arrangementen om lekker uit eten te gaan in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie feestje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor een mooie studenten avond.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd op de tramkade in Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer of fiets. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeerplaatsen om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze actviteiten?

E-Chopper Huren Den Bosch
22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Den Bosch

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...

Stadspellen in Den Bosch
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Den Bosch ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Den Bosch Outdoor jou zeker uit de brand...

12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Den Bosch op een hele nieuwe manier

Ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Den Bosch Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Den Bosch...