Levend Cluedo

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

Ontmasker de moord op Narieke van Mimmwegen, een City Game gemaakt door een Bosschenaar! Een 2,5 uur durend stadspel waarbij je actief de mooiste plekken van Centrum Den Bosch ziet.

Als groep wordt je ontvangen door onze rechercheur van dienst. Hij of zij praat jullie bij over de verdwijning van Narieke van Mimmwegen, voordat jullie op pad gaan met onze dossiers en rugzak die je nodig hebt om bewijslast te verzamelen. Aan het eind van het spel worden alle hints gepresenteerd in een presentatie en wordt duidelijk wie het beste rechercheteam is van jullie groep. Kortom een stadsspel om nooit meer te vergeten!

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met Levend cluedo!

Levend cluedo & E-step tour | 4 uur

€41,- p.p.

Eerst ga je onderweg met de E-Step om de mooie omgeving van Den Bosch te ontdekken om vervolgens onder begeleiding van een enthousiaste instructeur Citygame Levend Cluedo te spelen!

Levend cluedo & Bierproeverij | 4,5 uur

€35,50 p.p.

Eerst ga je onder begeleiding van een instructeur het mooie centrum van Den Bosch ontdekken tijdens de City Game Levend Cluedo. Vervolgens krijg je een heerlijke bierproeverij bij de Bossche Brouwers. Deze combi-deal kan worden geboekt met minimaal 8 personen.

Levend cluedo & e-chopper tour | 4 uur

€43,- p.p.

Eerst ga je onderweg met de E-Chopper om de mooie omgeving van Den Bosch en Vught te ontdekken om vervolgens onder begeleiding van een enthousiaste instructeur Citygame Levend Cluedo te spelen!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Vincent Walstra
Lees verder
Een leuke manier om de stad wat beter te ontdekken!
Marion Stinesen
Lees verder
Ik kom zelf uit Den Bosch, maar ik kwam op plekken die ik zelf nog niet eens kende. Een aanrader!
Fleur In’t Veld
Lees verder
Heel leuk om een keer te ervaren! Je komt ook sneller op leuke plekken.
Leon Bruyel
Lees verder
Super leuke middag gehad met vrienden. Later nog lekker wat gegeten en gedronken! Ga zo door!
Previous
Next

Een activiteit in Den Bosch om nooit te vergeten

Den Bosch Outdoor Tramkade

Leer Den Bosch kennen

Ga vanaf de Mengfabriek op pad om op zoek te gaan naar hints over de moord op Narieke van Mimmwegen. De hints zijn te vinden bij de bezienswaardigheden van Den Bosch. De meest spannende manier op de stad te leren kennen! 

speurneuzen

Welk team weet alle hints te vinden en het mysterie rond de moord op Narieke van Mimmwegen te ontrafelen? Aan het einde van de dag kom je erachter welk team de beste speurneuzen zijn. 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

E-Choppers Den Bosch

Veelgestelde vragen

Dit spel gaat door het hele centrum van Den Bosch. Ontdek verschillende historische bezienswaardigheden en vind daar direct ook bewijsmateriaal om de moord op te lossen en het spel te winnen!

Vanaf 8 jaar is dit spel te spelen.

Voordat jullie de stad ingaan ontvangen jullie een koffie en thee in de lobby. Er zal een uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Na deze uitleg gaan jullie in verschillende teams aan de slag en is de bedoeling dat je meer bewijslast weet te vinden dan je tegenstander. Als iedereen de verdachte, het moordwapen en de locatie weet te achterhalen, gaat het om de tijd!

De minimale leeftijd is 8 jaar. Je dient ongeveer 2 uur te kunnen wandelen zonder fysieke ongemakken.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.