Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Ontdek Den Bosch op een hele nieuwe manier

12-10-2022

Ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Den Bosch Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Den Bosch door crossen. “Het leuke eraan is dat je de stad leert kennen zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Het is vernieuwend en ook nog eens in de buurt!”

UIT DE HAND GELOPEN HOBBY

Bubbleball Nijmegen

Den Bosch Outdoor is het 3e evenementenbureau van Sander, en alles startte eigenlijk als een uit de hand gelopen hobby. Het begon allemaal met Bossaball, een soort volleybal dat wordt gespeeld op een springkussen met trampolines. Sander: “Ik zocht eigenlijk naar een sport die net zo innovatief is als Bossaball, maar wat makkelijker uit te voeren is. Toen kwam ik bij Bubbleball uit: voetbal waarbij je lichaam in een plastic opblaasbare bal zit. Alleen je benen steken eronder uit. Het is heel grappig en je kunt makkelijk tegen elkaar aan beuken en vallen, zonder dat het pijn doet”, vertelt Sander.

“Acht jaar geleden waren we de eerste aanbieder van Bubbleball in Nederland. We brachten ze vanuit Den Bosch over het hele land naar groepen die een leuk uitje wilden organiseren.” Een paar jaar geleden deed Sander dit naast zijn baan als sportdocent. Maar de verhuur van Bubbleball bleek zo’n succes dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. “Inmiddels verhuren we meer dan 18 groepsuitjes en zijn onze activiteiten nu dus ook vanaf de Tramkade te huren.”

Verhuisd naar het centrum

Studenten activiteiten in Den Bosch

Dit jaar is Den Bosch Outdoor begonnen bij de Mengfabriek in Den Bosch, dichtbij het centraal station en het centrum. Aan de voet van de Vughtse Heide is het een hele mooie vertreklocatie voor de elektrische scooters en steps. Sander: “We werken nu samen met allerlei ondernemers om ons heen. Zo is het mogelijk om te overnachten op de Tramkade, een hapje te eten bij Van Aken of een bierproeverij te doen bij de Bossche Brouwers na afloop van een groepsactiviteit. Tevens gebruiken we regelmatig het terrein van de Mengfabriek, zodat de Tramkade weer tot bloei komt zoals vroeger! We staan altijd open voor samenwerkingen met andere ondernemers uit Den Bosch.”

Combineer je activiteit met de horeca

Bij Den Bosch Outdoor zijn activiteiten te boeken voor elk gezelschap. Of je nu op zoek bent naar een actieve date met z’n tweeën, met je vriendengroep een vrijgezellenfeest organiseert, of een toffe activiteit zoekt voor je familiedag. Den Bosch Outdoor heeft allerlei originele uitjes op de mooiste plekjes van de stad. Denk aan een City Game door het centrum, teambuildingsspellen bij de Mengfabriek of Bubbleball in het Zuiderpark. Combineer de activiteiten met elkaar én met de horeca. Zoals een aansluitende bierproeverij bij de Bossche Brouwers of koffie met een worstenbroekje bij strandhuys Ijzeren Man onderweg tijdens je e-chopper tour.

Bij activiteiten zoals Bubbleball en Archery Tag is er uiteraard een medewerker van Den Bosch Outdoor aanwezig die jullie begeleidt. Klinkt goed? Bekijk het hele aanbod op de website. Hier zie je de beschikbaarheid voor activiteiten én kun je gelijk online boeken. Veel plezier!

Deel:

Meer artikelen

Stadspellen in Den Bosch
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Den Bosch ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Den Bosch Outdoor jou zeker uit de brand...

12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Den Bosch op een hele nieuwe manier

Ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Den Bosch Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Den Bosch...

E-Chopper Huren Den Bosch
22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Den Bosch

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...