fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Expeditie Den Bosch
Strijd tegen Expeditie proeven tegen elkaar!
Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

activiteit expeditie robinson in den bosch

Strijd tegen elkaar tijdens verschillende expeditie proeven en kroon je team als echte Robinson van Den Bosch. Durf jij alles op te eten tijdens de eetproef of kan jij vuur maken met een vuurstick? Bewijs het tijdens dit vernieuwende programma! Denk strategisch, communiceer duidelijk en probeer zo veel mogelijk uitdagingen zo snel mogelijk te voldoen! Alleen mogelijk inclusief begeleiding.

 

Durf jij krekels op te eten?

Voordelen van Expeditie Robinson in Den Bosch

Wat krijg ik bij expeditie robinson in den bosch?

Top 3 meest geboekte combi-deals met Expeditie robinson in Den Bosch!

Expeditie & Undercover | 3,5 uur

€46,- p.p.

Een nieuwe combi-deal van Expeditie Robinson en Undercover, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. Ontdek het centrum met het stadsspel en ontdek wie de echte Robinson is van jullie groep.

Expeditie & E-Step Tour | 3,5 uur

€52,- p.p.

Een verrassende combi-deal van Expeditie Robinson en een tour met de Elektrische Steps midden in het centrum van Den Bosch. Een originele activiteit voor iedere groep!

Expeditie & E-Chopper Tour | 3,5 uur

€57,- P.P.

Eerst speel je de Expeditie Robinson onder begeleiding van een enthousiaste instructeur om vervolgens Den Bosch en Vught te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper. 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Den Bosch. Een volle twee uur plezier gehad!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Den Bosch Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Den Bosch. Al met al een onvergetelijke dag gehad 😍
MIlan Corba
Lees verder
Top geregeld allemaal! Goede offerte en snel in de communicatie. Er werd ook goed meegedacht over eventuele beperkingen tijdens Corona. Gelukkig mochten we weer buiten sporten dus mocht de begeleidster gewoon het spel aansturen! Wij hadden archery tag gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg leuk, erg vermoeiend en gegarandeerd lol!
Previous
Next

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€16,00 p.p. | 1,5 uur (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

€34,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

Expeditie robinson is een activiteit in Den Bosch om nooit te vergeten

Expeditie Robinson Uitje Huren in Den Bosch

Expeditie robinson spelen in Den Bosch

In ons nieuwe spelprogramma speel je tijdens verschillende Expeditie Robinson proeven tegen elkaar. Denk daarbij aan de eetproef, balansproef, de puzzelproef en nog veel meer. Een uniek en origineel programma voor een groepsuitje met je team, vrijgezellenfeest of vriendengroep.  

Originele activiteit voor alle groepen in den bosch

Het spelprogramma is zo opgezet dat iedereen mee kan doen en dat je fanatieker wordt dan je van te voren zou verwachten. 

Expeditie Den Boschn spelen we op het loopafstand van de Mengfabriek. Alle proeven staan klaar voor jullie en nadat iedereen zijn kampvlag en bandana heeft, kunnen we beginnen! 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Den Bosch. Onze activiteiten vinden plaats rondom deze locatie, allemaal op loopafstand. Helaas kan het niet altijd bij de Mengfabriek zelf plaatsvinden.

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Den Bosch en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Tramkade heen openbaar te benutten zijn.

De proeven van Expeditie Robinson zijn zo ontwikkeld dat er een goede balans is. Je kunt heel fanatiek zijn, maar ze zijn vooral ontwikkeld dat iedereen mee kan doen, zonder dat je onder het zweet komt te zitten.

De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons  programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. 

Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij welke Expeditie Robinson proeven er gedaan worden. Het is een gevarieerd programma van altijd 6 proeven, waarin altijd de ‘kamp Noord en Zuid’ tegen elkaar strijden! 

 

Vaste onderdelen zijn altijd de eetproef, balansproef en puzzelproef. 

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint. Het is ook mogelijk voor een meerprijs van €3 per persoon een gymzaal bij te huren in het Centrum van Den Bosch.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd bij de Mengfabriek in Den Bosch. Deze locatie is dichtbij het centrum, maar ook bij het centraal station en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van vervoer.  In de buurt zijn er parkeerplaatsen voor een kleine vergoeding per uur om je auto of motorvoertuig te parkeren.