fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Undercover
Duik in de onderwereld van den bosch
Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

stadsspel undercover in den bosch spelen

Infiltreer een enorm groot drugsnetwerk als undercoveragenten! Ontdek de locatie van de volgende drugszending. Dit stadsspel bestaat uit een aantal highlights in Den Bosch waar je opdrachten moet voltooien om dit drugsnetwerk plat te leggen.

Ontmasker crimineel M. in Den Bosch tijdens Citygame Undercover

Als groep wordt je ontvangen door onze rechercheur van dienst. Hij of zij praat jullie bij over de crimineel die de onderwereld van Den Bosch met drugs en agressie beheerd. Ontmasker de onderwereld met Rody P. aan het hoofd. Werk samen met je team en gebruik je telefoon en rugzak om hints te vinden over de locatie van de voorraad.

Een andere infiltrant zal je tijdens deze Citygame hints geven over de uitkomst van de raadsels en opdrachten. Aan het eind van het spel worden alle hints gepresenteerd in een presentatie en wordt duidelijk wie het beste rechercheteam is van jullie groep. Kortom een stadsspel om nooit meer te vergeten!

Voordelen van stadsspel Undercover in den bosch

Wat krijg ik bij citygame Undercover in den bosch?

Top 3 meest geboekte combi-deals met stadsspel Undercover in den bosch

Undercover & Teamgames | 2,5 uur

Een combi-deal van Teamgames en het Undercover stadsspel. Eerst ga je onder begeleiding van een instructeur 5 teamspelletjes spelen om vervolgens de mooie stad Den Bosch te ontdekken tijdens de City Game Undercover. 

Undercover & E-step huren | 4 uur

€51,- p.p.

Eerst ga je onderweg met de E-Step om de mooie omgeving van Den Bosch te ontdekken om vervolgens onder begeleiding van een enthousiaste instructeur Citygame Undercover te spelen!

Undercover & e-chopper huren | 4 uur

€56,- p.p.

Eerst ga je onderweg met de E-Chopper om de mooie omgeving van Den Bosch en Vught te ontdekken om vervolgens onder begeleiding van een enthousiaste instructeur Citygame Undercover te spelen!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Vincent Walstra
Lees verder
Een leuke manier om de stad wat beter te ontdekken!
Marion Stinesen
Lees verder
Ik kom zelf uit Den Bosch, maar ik kwam op plekken die ik zelf nog niet eens kende. Een aanrader!
Fleur In’t Veld
Lees verder
Heel leuk om een keer te ervaren! Je komt ook sneller op leuke plekken.
Leon Bruyel
Lees verder
Super leuke middag gehad met vrienden. Later nog lekker wat gegeten en gedronken! Ga zo door!
Previous
Next

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€16,00 p.p. | 1,5 uur (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

€34,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

undercover is een stadsspel in Den Bosch om nooit te vergeten

Vrijgezellenfeest City Games Nijmegen

Leer Den Bosch kennen tijdens onze citygame

Ga vanaf de Mengfabriek op pad om op zoek te gaan naar hints over het drugsnetwerk van Den Bosch tijdens Citygame Undercover. De hints zijn te vinden bij de bezienswaardigheden van Hertogenbosch. De meest spannende manier op de stad te leren kennen! 

speurneuzen gezocht voor het stadsspel in den bosch

Welk team weet alle hints te vinden en de volgende drugzending locatie als eerst te ontdekken en Crimineel Rody P. te ontmaskeren? Aan het einde van de dag kom je erachter welk team de beste speurneuzen zijn.

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Dit spel gaat door het hele centrum van Den Bosch. Ontdek verschillende historische bezienswaardigheden en vind daar direct ook bewijsmateriaal om meer te weten te komen over crimineel M. en het spel te winnen!

Vanaf 16 jaar is dit spel te spelen.

Voordat jullie de stad ingaan ontvangen wij jullie graag bij ons kantoor bij de Mengfabriek. Er zal een uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Na deze uitleg gaan jullie in verschillende teams aan de slag en is de bedoeling dat je meer bewijslast weet te vinden dan je tegenstander. Als iedereen de verdachte, het moordwapen en de locatie weet te achterhalen, gaat het om de tijd!

De minimale leeftijd is 16 jaar. Je dient ongeveer 2 uur te kunnen wandelen zonder fysieke ongemakken.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.