fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
De Alleskunner
Je wordt getest op eigenlijk alles
Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

activiteit alleskunner in den bosch

Bekend van het televisie programma. Tijdens hilarische spelletjes probeer je opdrachten beter of sneller uit te voeren dan alle anderen! Soms is daar behendigheid voor nodig, soms brute kracht en soms ook een klein beetje souplesse! 

 

Heb je een goed geheugen? Hoe sterk zijn je stembanden? Heb je een fijne motoriek of weet je gewoon heel veel? Alles wordt getest in meer dan 15 Alleskunner opdrachten in Den Bosch.

Voordelen van de Alleskunner in Den Bosch:

Wat krijg ik ik bij de Alleskunner in Den Bosch?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de alleskunner in Den bosch!

De Alleskunner & Levend Cluedo | 3,5 uur

€46,- p.p.

Een nieuwe combi-deal van de Alleskunner en Levend Cluedo, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. Ontdek het centrum met het stadsspel en ontdek wie de Alleskunner is van jullie groep.

Alleskunner & E-Step Tour | 3,5 uur

€52,- p.p.

Een verrassende combi-deal van de Alleskunner en een tour met de Elektrische Steps midden in het centrum van Den Bosch. Een originele activiteit voor iedere groep!

Alleskunner & E-Chopper Tour | 3,5 uur

€57,- P.P.

Eerst speel je de Alleskunner onder begeleiding van een enthousiaste instructeur om vervolgens Den Bosch en Vught te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper. 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Den Bosch. Een volle twee uur plezier gehad!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Den Bosch Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Den Bosch. Al met al een onvergetelijke dag gehad 😍
MIlan Corba
Lees verder
Top geregeld allemaal! Goede offerte en snel in de communicatie. Er werd ook goed meegedacht over eventuele beperkingen tijdens Corona. Gelukkig mochten we weer buiten sporten dus mocht de begeleidster gewoon het spel aansturen! Wij hadden archery tag gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg leuk, erg vermoeiend en gegarandeerd lol!
Previous
Next

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€16,00 p.p. | 1,5 uur (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

€34,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

de alleskunner, Een activiteit in Den Bosch om nooit te vergeten

Alleskunner Den Bosch

Origineel programma bekend van televisie voor alle groepen in de bosch

De Alleskunner is een ontwikkeld spelprogramma voor jong en oud. Iedereen strijd voor zichzelf, maar niemand valt af! Op 15 verschillende persoonlijke opdrachten wordt eigenlijk alles getest en kun jij laten zien of jij de Alleskunner bent tijdens je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of vriendenuitje.

Groepsuitje alleskunner waar iedereen aan mee kan doen

Een groepsuitje organiseren die voor iedereen leuk is om te doen! Dat is de uitdaging. Met de Alleskunner lukt dat zeker. Voor iedere deelnemer zit er wel een onderdeel tussen waar je goed in bent! 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Den Bosch. Onze activiteiten vinden plaats rondom deze locatie, allemaal op loopafstand. Helaas kan het niet altijd bij de Mengfabriek zelf plaatsvinden.

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Den Bosch en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Tramkade heen openbaar te benutten zijn. Dit is altijd op loopafstand.

Nee juist niet. Voor dit spel kun je gewoon je normale kleding aanhouden en kan iedereen meedoen. Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen meedoen!

Het spel heeft twee versies, een voor kinderen onder de 16 jaar en één voor groepen boven de 16 jaar. Het spel is dus geschikt voor alle leeftijden.

Met jullie groep lopen jullie naar de instructeur die alles al klaar heeft staan. Daar krijgt iedereen zijn eigen materialen tot z’n beschikking en strijd je tegen elkaar. Het is niet zo dat je afvalt, zoals op televisie, maar je blijft altijd mee doen met het spel. In totaal worden er minimaal 15 lachwekkende opdrachten gedaan.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint. Het is ook mogelijk voor een meerprijs van €3 per persoon een gymzaal bij te huren in het Centrum van Den Bosch.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd bij de Mengfabriek in Den Bosch. Deze locatie is dichtbij het centrum, maar ook bij het centraal station en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van vervoer.  In de buurt zijn er parkeerplaatsen voor een kleine vergoeding per uur om je auto of motorvoertuig te parkeren.