fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
E-Chopper
met gratis route
Intensiviteit:
1/5

1 / 5

Waardering:
5/5

5,0

E-Chopper Den BoscH HUREN

Wil je met een groep een e chopper huren in Den Bosch? Dat kan! Ook voor grote groepen.

Ontdek Den Bosch aan de hand van een mooie routes die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving! Op deze stoere elektrische scooter ben je ongeveer 1, 2 of 3 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Den Bosch.

Een rijbewijs is verplicht. Heb je geen rijbewijs? Geen probleem, kijk dan naar onze
E-Steps. 

Voordelen e chopper huren in den bosch

E-Chopper Tour

1 uur

€25,0

per persoon

E-Chopper Tour

2 uur

€32,5

per persoon

E-Chopper Tour

3 uur

€39,5

per persoon

Tips voor het huren van de e-choppers

Top 3 meest geboekte combi-deals met de e-chopper tour!

E-chopper City Quest | 2 uur

€37,50 p.p.

Ga op weg met een E-Chopper en strijd in 2 teams tegen elkaar. Probeer de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en ontdek tegelijkertijd de mooiste plekjes van Den Bosch!

E-chopper met Bossche Bol | 2,5 uur

€40,00 P.P.

Ontdek de omgeving van Den Bosch en Vught met onze scooters met brede banden, de E-Chopper! We starten eerst met koffie of thee met een Bossche Bol!

E-chopper Tour & Zelf varen | 4 uur

€51,50 p.p.

Tijdens deze combi-deal ga je Den Bosch vanaf de E-Chopper en vanaf een bootje bekijken! Een nieuwe combi-deal waarbij je volop gaat genieten! Deze deal is vanaf 5 personen te boeken! 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Dennis
Lees verder
Superleuke middag gehad, met ons teamuitje...vanaf het beginpunt...via de ooij..en zo een route gepakt....mooie omgeving...eigen tempo. Echt een aanrader. Ook als je gewoon ff met zn 2 eropuit wilt of met het gezin. Echt een aanrader!
Nicky
Lees verder
Onwijs goed geholpen door Martriem! Een erg vriendelijke jongen, doet alles om het voor de klant helemaal perfect te maken. Goede kwaliteit e-choppers en een hele mooie route voorgesteld door Martriem. Komen zeker nog een keer terug!
Jeffrey de Waal
Lees verder
Voor het eerst een e-chopper gehuurd en lekker door de ooij gekart. Goede uitleg van Bram, top Bram!
Sebastian den Otter
Lees verder
Locatie makkelijk te vinden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De route Ooijpolder gereden. Erg mooi route!
Previous
Next

breid je e-step of e-chopper tour uit met een hapje of een drankje!

Bierproeverij bossche brouwers

Bierproeverij Bossche Brouwers

€16,00 p.p. (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangenmenu keuzemenu

€34,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Bossche bollen met koffie/thee

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p.

Start jullie dag met een heerlijke échte Bossche Bol bij de Verkadefabriek in Den Bosch! Deze guilty plessure maakt de start van jullie dag in Den Bosch compleet, inclusief een bakje koffie/thee! De verkadefabriek is op loopafstand bereikbaar van onze locatie.

e-chopper huren is Dé activiteit om den bosch te ontdekken

E Chopper Den Bosch tour door de stad

1, 2 of 3 uur E-chopper route vanaf de Tramkade in Den Bosch

Een mooie route vanuit Den Bosch langs de IJzeren man, door Vught, het Zuiderpark, kamp Vught en terug door Den Bosch. Je kunt kiezen uit een 1, 2 of 3 uur durende route. Op deze route heb je meerdere opties om een hapje te eten of een terrasje te pakken onderweg. Wij adviseren onze routes te volgen. Dit omdat sommige gebieden in Den Bosch verboden zijn voor de E-Choppers en je daar boetes ontvangt.

city quest langs de highlights van de stad den bosch

Een echte aanrader voor iedereen die een spelelement wil toevoegen aan je E-Chopper tour in Den Bosch. Je ontdekt de stad op een leuke manier en bij iedere highlight krijg je een vraag of opdracht, die je met je team zo goed mogelijk probeert op te lossen natuurlijk! 

Waarom den bosch outdoor?

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Den Bosch. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeerplaats op loopafstand. Omringd door de Dommel en het bourgoundische centrum van Den Bosch vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Den Bosch en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.


Routebeschrijving naar het startpunt van E-Chopper Den Bosch.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Kinderen tussen 6 t/m 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop, de E- Chopper heeft voetensteuntjes. Ben je 16 jaar of ouder, maar heb je geen rijbewijs? Ga dan mee met de E-Step! Je hoeft niet te steppen, het is vooral gas geven! Neem eventueel een fietshelm mee.

Ze kunnen 25 km per uur. De routes die ja kan kiezen zijn 2 of 3 uur lang, bekijk hier de routes. Je mag ook een eigen route rijden, indien ze voldoen aan dezelfde lengte vanwege de accu.

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E- Chopper huurt (bij E Steps  niet nodig).
  2. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  3. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!). Voor iemand boven de 16, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een E-Step. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig. Kinderen tussen 6 t/m 12 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop. De E- Chopper heeft voetensteuntjes. Op eigen verantwoordelijkheid mogen kinderen achterop tot 12 jaar. Neem eventueel een fietshelm mee.

De E-Chopper is geschikt voor maar 1 persoon. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Neem eventueel een fietshelm mee.

Vanaf 1 januari 2023 is er een helmplicht. Wij hebben helmen voor jullie vanaf 2023.

Dat kan zeker, we kunnen groepen aan van 40 personen tegelijkertijd! Ben je met een groep groter dan 30 personen, neem dan even telefonisch contact op!

Helaas is dat niet mogelijk op dit moment. Je kunt vertrekken vanaf de Tramkade in het centrum van Den Bosch.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.