Bedrijfsuitje

Teambuilding en ontspanning

Een onvergetelijk bedrijfsuitje met Den Bosch Outdoor

Met Den Bosch Outdoor wordt jullie bedrijfsuitje in Den Bosch een gegarandeerd succes! We hebben een ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen. Zo bieden we voor alle typen bedrijven en alle groepsgroottes een passende invulling voor een gezellige en actieve dag die tot in de puntjes verzorgd is. Samen met Den Bosch Outdoor organiseer jij een onvergetelijke dag voor je collega’s waarin teambuilding en ontspanning centraal staan. 

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Naargelang jouw wensen kiezen we voor een of twee activiteiten die toegankelijk en plezierig zijn voor alle deelnemers. We bieden activiteiten aan die speciaal gericht zijn op teambuilding, zoals het spel Teamgames, maar ook meer op ontspanning gerichte activiteiten, zoals een tour door de mooie omgeving van Den Bosch op een e-chopper of e-step. Na het actieve deel van de dag verzorgen we het avondprogramma, waarbij jullie bijvoorbeeld kunnen gaan dineren in een van de leuke restaurants in het centrum van Den Bosch.

Deze bedrijven gingen je al voor

Met veel plezier zetten wij ons vanuit het centrum van Den Bosch in om de leukste bedrijven uit de regio te voorzien van een topdag. Deze bedrijven gingen je al voor:

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Naargelang jouw wensen kiezen we voor een of twee activiteiten die toegankelijk en plezierig zijn voor alle deelnemers. We bieden activiteiten aan die speciaal gericht zijn op teambuilding, zoals het spel Teamgames, maar ook meer op ontspanning gerichte activiteiten, zoals een tour door de mooie omgeving van Den Bosch op een e-chopper of e-step. Na het actieve deel van de dag verzorgen we het avondprogramma, waarbij jullie bijvoorbeeld kunnen gaan dineren in een van de leuke restaurants in het centrum van Den Bosch.

top 3 meest geboekte bedrijfsuitjes!

€23,50 per persoon

Speel 5 verschillende teamgames spellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur midden in het centrum van Den Bosch op het Zuiderpark en strijd met je collega’s tegen elkaar!

€43,50 per persoon

Ontdek de highlights van de omgeving Den Bosch met een E-Chopper aan de hand van een mooie route. Vervolgens genieten jullie van een bierproeverij bij de Bossche Brouwers en krijg je 5 speciaal biertjes te proeven.

Het perfecte bedrijfsuitje incl. een E-Chopper Tour, strijden met je collega’s tijdens de Teamgames, een rondleiding door bierproeverij incl. 5 proefglaasjes en afsluitend een 3-gangendiner. Het perfecte bedrijfsuitje voor alle collega’s!

Complete arrangementen voor groepen van alle groottes

VAN 12 TOT 500 COLLEGA'S MOGELIJK

Om jullie bedrijfsuitje zo goed mogelijk te organiseren, hebben we een onderverdeling gemaakt in groepsgroottes. Voor groepen tot 50 personen is het mogelijk zelf jouw ideale bedrijfsuitje samen te stellen. Je kunt dit doen door te kiezen voor de deals en arrangementen die we voor je hebben opgesteld. 

Voor groepen groter dan 50 personen vragen we je contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en bespreken samen vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie perfecte bedrijfsuitje. 

Deals en arrangementen voor groepen tot 20 personen

Met behulp van onze activiteiten-deals en horeca-arrangementen stel je eenvoudig zelf een uniek bedrijfsuitje in Den Bosch samen. Combineer bijvoorbeeld een teambuilding activiteit als Teamgames met een ontspannen tocht op de e-step langs de mooiste plekjes van de stad Den Bosch met een van onze aantrekkelijke deals. Na het actieve gedeelte van de dag kun je met een arrangement voordelig terecht voor een heerlijk diner bij de leukste restaurants bij de  Tramkade in Den Bosch. Kijk direct hieronder welk arrangement het best bij jullie groep past!

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€14,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

Vrijgezellenfeest 3-Gangen Keuzen-diner

€28,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een lekkere 3-gangen menu toe bij het restaurant Van Aken in Den Bosch. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch voor het hoofdgerecht en vooraf krijg je een soepje en als afsluiting een dessertproeverij.

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

Bekijk alle activiteiten

Archery Tag

€22,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

E-Step

€26,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Den Bosch.

E-chopper

€29,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Den Bosch.

Levend cluelo

€19,50 p.p.

Stadsspellen gemaakt door echte Bosschenaren! De spannendste manier om Den Bosch te ontdekken!

Bubbelbal

€21,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Teamgames

€23,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit!

Bedrijfsuitje: de leukste dag van het jaar

Een dagje uit voor iedereen

Bedrijfsuitjes zijn belangrijke evenementen voor het bedrijf omdat ze helpen bijdragen aan teambuilding en een goede sfeer op de werkvloer. Door een dag samen op te trekken buiten de werkomgeving versterken de banden binnen het bedrijf of de afdeling. Maar bedrijfsuitjes zijn ook de dag waarop je als werkgever je waardering uit naar de mensen die de rest van het jaar hard voor je werken. Om deze redenen vinden wij het van belang dat gedurende het bedrijfsuitje alle werknemers zich op hun gemak voelen en mee kunnen én willen doen aan alle activiteiten.

Bereikbaar en gezellig

Door onze gunstige ligging in het centrum van Den Bosch zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die van binnen of buiten de stad moet komen. De activiteiten vinden altijd plaats in de buurt van ons kantoor in het centrum van de stad en ook na afloop van de activiteiten is de afstand tot de lokale restaurants waar jullie kunnen gaan eten zeer overzichtelijk. Er gaat dus nagenoeg geen tijd verloren aan reizen tussen locaties en er hoeven geen grote afstanden afgelegd te worden. Zo kan al jullie tijd goed besteed worden aan ontspanning en plezier in de gezellige stad Den Bosch!

Een onvergetelijke dag met Den bosch Outdoor

Bij Den Bosch Outdoor bieden we goed geprijsde en complete arrangementen aan waarmee je gegarandeerd een bedrijfsuitje organiseert dat bij iedereen in de smaak valt. We begrijpen dat jij met je dagelijkse werkzaamheden al druk genoeg bent. Daarom maken we het organiseren van deze dag graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk voor je. Met onze originele en diverse activiteiten en onze goede samenwerking met de gezelligste lokale horeca hebben we al vele succesvolle bedrijfsuitjes georganiseerd voor de leukste bedrijven uit de regio.

Een origineel bedrijfsuitje met activiteiten voor iedereen

Natuurlijk is het van belang dat jullie originele bedrijfsuitje toegankelijk is voor iedereen van het bedrijf. Daarom helpen we je graag met het uitzoeken van welke activiteiten hiervoor in aanmerking komen. Daarnaast zijn onze activiteiten altijd goed verzorgd, waardoor ze door middel van een korte uitleg en professionele begeleiding zo leuk en toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen die deelneemt.

E-choppers met gids in Den Bosch
Teamuitje Den Bosch

De ideale partner voor BOssche bedrijfsuitjes

Vanuit het centrum van Den Bosch organiseren wij al sinds jaar en dag de leukste bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen. We hechten er dan ook waarde aan als Den Bosch bedrijf om het beste dat onze mooie stad te bieden heeft in onze activiteiten naar voren te brengen. Zo leidden onze tours je langs de mooiste plekken van de stad, vinden onze activiteiten plaats in de parken van Den Bosch en werken we samen met de leukste horeca die in het centrum te vinden is. Zo zijn wij voor bedrijven uit de regio de ideale partner voor de organisatie van bedrijfsuitjes!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Kirsten
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad in Hilversum met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader
Mark Te Grotenhuis
Lees verder
Op een mooie locatie een sportief maar vooral gezellige middag met collega’s gehad. Daarna lekker een sappie en een happie om de dag compleet te maken. Echt een aanrader voor een leuk groepsuitje.
Elham Mohseni
Lees verder
Geweldig bedrijfsuitje gehad bij Nijmegen Outdoor. Absoluut aan te raden!
Nardi Zwager
Lees verder
Dank je wel Motas voor het gezellige uitje
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang de leukste bedrijfsuitjes in de regio Den Bosch. We snappen goed dat jij een bijzonder bedrijfsuitje wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Nijmegen gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie bedrijfsuitje in Den Bosch in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen teambuilding activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het bedrijfsuitje begint.

Voor losse activiteiten voor je bedrijfsuitje in Den Bosch moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor het leukste bedrijfsuitje in Den Bosch. Overdag heb je de mogelijkheid een leuke teambuilding activiteit te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in het bruisende Den Bosch. Zo organiseer jij moeiteloos een origineel bedrijfsuitje in Den Bosch!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie bedrijfsuitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door een lekker diner en op stap gaan in de bourgondische stad van Den Bosch de ideale invulling is voor de leukste bedrijfsuitjes.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.
voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Bij Den Bosch Outdoor hebben we allerlei leuke activiteiten beschikbaar om het meest spannende bedrijfsuitje op te zetten. Aangezien wij ons erop richten zoveel mogelijk in de buitenlucht actief te zijn hebben wij vooralsnog geen virtual reality bedrijfsuitje in ons aanbod. Maar wat dacht je van een spannende citygame of outdoor lasergamen voor jullie avontuurlijke bedrijfsuitje?

De kosten voor een bedrijfsuitje in Den Bosch verschillen per geval. De kosten zijn met name afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten die jullie willen doen en of jullie een bedrijfsuitje in Den Bosch inclusief heerlijk diner willen. In ieder geval kunnen we zeggen dat we onze activiteiten zelf organiseren waardoor we ze voor de scherpste prijzen kunnen aanbieden. En met onze diverse arrangementen voor een bedrijfsuitje in Den Bosch inclusief heerlijk diner verzeker je je ook van de scherpste prijzen voor een heerlijk diner als afsluiter van jullie leuke bedrijfsuitje in Den Bosch.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze actviteiten?

Stadspel Den Bosch Levend Cluedo
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Den Bosch ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Den Bosch Outdoor jou zeker uit de brand...

E-Chopper Huren Den Bosch
22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Den Bosch

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...

E-chopper bedrijfsuitje Den Bosch
12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Den Bosch op een hele nieuwe manier

Ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Den Bosch Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Den Bosch...