fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Over ons

oude mengfabriek is een unieke hotspot voor uitjes in den bosch

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op de mooiste plek van Den Bosch, de Tramkade. In de oude mengfabriek van de Heus, wat inmiddels een rijksmonument is. Deze urban locatie bestaat inmiddels uit meer dan 30 ondernemers die er samen een ware hotspot van gemaakt hebben.

De tramkade in Den Bosch is een drukke plek in het centrum van de stad. Het is een populaire plek voor mensen om te winkelen, eten, drinken en genieten van de omgeving. Er zijn veel winkels, restaurants, cafés en bars in de buurt. Er zijn ook veel culturele evenementen en festivals.

Daarnaast bestaan onze buren uit bierbrouwerij aan de Vaart, een arcade speelhal, vele restaurants, de grootste skatehal van Europa en leuke barretjes voor een kopje koffie of thee.

Het kantoor is het vertrekpunt voor mooie routes. Zo kun je E-Choppers en E-Steps huren en zorgen wij dat je mooie routes gratis op je telefoon mee krijgt. Tevens gebruiken wij het omliggende bedrijventerrein voor vernieuwende sportieve activiteiten. Gezamenlijk met onze instructeur vinden wij altijd unieke plekken voor een origineel en actief groepsuitje, voor kleine en grote groepen

e-chopper huren Den Bosch
Den Bosch Groepsactiviteiten

ons team van enthousiastelingen

Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die allemaal een opleiding volgen in de richting van sport, recreatie en onderwijs. Tijdens hun studie staan ze veel voor de groep en deze ervaring komt goed van pas. Niet voor niets kregen we het afgelopen jaar een rapportcijfer van 9,1, beoordeeld door jullie, de klant zelf! Het zijn stuk voor stuk gedreven professionals, die er alles aan doen om voor jullie groep de mooiste herinnering te maken. En ook mooi, zij leren ook weer van jullie! 

Sander

Tanja

Rody

Toni

Sanne

Bram

jens

Mohammed

Isis

Motaz

Jochem

Lotte

Annika

Bob

Bij ontvangst starten we altijd bij ons kantoor op de tramkade. Het is handig om omgekleed naar deze locatie te komen en probeer ongeveer 15 minuten van te voren aanwezig te zijn

betalen kan bij ons per pin of cash. om alles soepel te laten verlopen, adviseren we om vooraf te betalen aan de hand van een betalingslink in je bevestigingsmail. neem eventueel je bevestigingsmail mee naar je boeking.

Vervolgens nemen jullie gezamenlijk met de instructeur alle materialen mee naar jullie speellocatie voor een origineel groepsuitje midden in de stad! Eventueel kun je een drankje bestellen alvorens jullie beginnen!

r zijn vele parkeermogelijkheden bij de Tramkade. Parkeren kan op meerdere parkeerterreinen naast ons kantoor. Bekijk dit kaartje voor een goede indruk, hier vind je de mogelijkheden voor maar €1,95 per uur. Je wandelt vervolgens in 2 minuten naar het kantoor van Den Bosch Outdoor. Het openbaar vervoer stopt letterlijk voor onze deur en er is een grote fietsenstalling voor de deur.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
Dennis
Lees verder
Superleuke middag gehad, met ons teamuitje...vanaf het beginpunt...via de ooij..en zo een route gepakt....mooie omgeving...eigen tempo. Echt een aanrader. Ook als je gewoon ff met zn 2 eropuit wilt of met het gezin. Echt een aanrader!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Rianne van der Gaag
Lees verder
Hoe kan je beter de omgeving leren kennen dan op de Big Wheel scooters. Echt een super leuke ervaring mooie route en genoeg mogelijkheden om te stoppen voor een leuke foto of drankje/eten. Keurig geholpen door Bram. Ik zou het zo weer doen om dan weer een ander stuk van de omgeving te leren kennen.
Nicky
Lees verder
Onwijs goed geholpen door Martriem! Een erg vriendelijke jongen, doet alles om het voor de klant helemaal perfect te maken. Goede kwaliteit e-choppers en een hele mooie route voorgesteld door Martriem. Komen zeker nog een keer terug!
Kirsten Ooms
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad in Hilversum met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader!
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Nijmegen. Een volle twee uur plezier gehad!
Previous
Next