fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Arrangementen

Arrangementen in den bosch

Of je nu op zoek bent naar de leukste teambuilding activeiten of met je familie een leuke dag wilt ervaren, bij Den Bosch Outdoor kun je kiezen uit de leukste uitjes en de beste arrangementen. Deze zijn speciaal samengesteld voor jouw gezelschap. Bekijk hieronder de verschillende typen groepen en het specifieke aanbod daarvoor.

Maak je dag compleet

Maak je dag compleet door een of meerdere uitjes te combineren met een geweldige horeca-deal. Je kan hierbij zelf de activeiten kiezen en die combineren met een van onze horeca-deals.

Vrijgezellenfeest

Bekijk alle arrangementen in Den Bosch

Bedrijfsuitje

Een leuke actieve bedrijfsuitje met je collega’s is een perfecte middel voor teambuilding en een goede sfeer op de werkvloer.

Familiedag

Organiseer een originele familiedag die geschikt is voor beide jong en oud. Wij zorgen voor de meest gezellige invulling voor jullie familidag.

Teamuitje

Jullie teamwork wordt getest in een van onze spannede teamuitjes! Een leuke manier voor teambuilding en gezelligheid binnen jullie team.

Vriendenuitje

Geniet samen met je vrienden het leukste dat Den Bosch te bieden heeft. Maak jullie vriendenuitje zo spannend of ontspannend als gewenst!

Vrijgezellenfeest

Zet een toekomstige bruid of bruidegom in het zonnetje met een van onze leuke activiteiten. Geniet achteraf met avond samen eten en drinken.ย 

2 personen

Samen een uitje doen met een dierbare, zoals je vader, moeder, broer of zus of een leuke date met een goede vriend of je partner? Bekijk hier onze mogelijkheden.

E-Chopper Huren Den Bosch

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over onze arrangementen, boekingen of andere vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze arrangementen en activiteiten!

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogrammaโ€™s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd dichtbij het centrum en centraal station van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.