Teamgames

Intensiviteit:
4/5

4 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

In 5 teambuilding spellen bepalen jullie welk team het beste samenwerkt en communiceert! De teamgames zijn te spelen voor jong en oud en perfect om de onderlinge band nog meer te versterken! 

Onder het alziende oog van onze enthousiaste instructeur zal ook zelfs die te fanatieke deelnemer niet valsspelen! Teamgames kan gespeeld worden met minimaal 12 personen.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de teamgames!

€53,- p.p.

Eerst speel je 5 verschillende teamspellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur, om vervolgens Den Bosch te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper.

€50,- P.P.

Na het spelen van de teamgames, cruisen jullie op de E-step door de prachtige omgeving van Den bosch  aan hand van onze uitgestippelde route.

€31,- p.p.

Een typisch Den Bosch teamuitje, waarbij je start met koffie/thee met een Bossche Bol om vervolgens teamspellen tegen elkaar te spelen! 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Kirsten Ooms
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader!
Milou Engelen
Lees verder
Genoten van de teamgames met het voetbalteam onder leiding van Ate!
Myrthe
Lees verder
Super leuke ervaring! Leuke spelletjes waar je fanatiek van word!
MIranda Siemes
Lees verder
We waren aangenaam verrast. Hele mooie locatie, leuke instructeurs en een gastvrij ontvangst. Zeker een aanrader. Een superdag gehad
Previous
Next

a team that sweats together, sticks together

Vrijgezellenfeest Sportuitje

Teambuilding

Samenwerken was nog nooit zo leuk! Bij onze Teamgames staat tactiek, creativiteit, intelligentie en snel handelen centraal om jouw team naar de overwinning te slepen. Versterk de band van jouw groep, maar heb vooral ontzettend veel plezier samen! 

Speel in groepen tegen elkaar!

Ben je met een grote groep deelnemers? Ook dan kun je teamgames prima spelen, bijvoorbeeld door de spellen tegen elkaar te spelen. Zo komen jullie erachter welk team onderaan de streep het beste op elkaar ingespeeld is!  

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

E-Choppers Den Bosch

Veelgestelde vragen

Dit is een perfect programma voor bedrijven, teams en families! Alle leeftijden vanaf 8 jaar kunnen meedoen.

Dit programma is uitermate geschikt voor alle leeftijden en versterkt elkaar alleen maar. Soms moet je slim zijn en soms vooral tactisch of sterk!

De teamgames zullen zijn bij de Mengfabriek bij de Tramkade.

Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen.

Vanaf 8 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 12 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeerplaatsen om je auto of motorvoertuig te parkeren.