fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Teamgames
Teambuildingsspellen waarbij je moet samenwerken
Intensiviteit:
4/5

4 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit teamgames in den bosch

In 5 teambuilding spellen bepalen jullie welk team het beste samenwerkt en communiceert! De teamgames zijn te spelen voor jong en oud en perfect om de onderlinge band nog meer te versterken! 

Onder het alziende oog van onze enthousiaste instructeur zal ook zelfs die te fanatieke deelnemer niet valsspelen! Teamgames kan gespeeld worden met minimaal 12 personen.

Voordelen van de teamgames in den bosch

Wat krijg ik bij de teamgames in den bosch?

Top 3 meest geboekte combi-deals met de teamgames in den bosch!

€51,- p.p.

Eerst speel je 5 verschillende teamspellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur, om vervolgens Den Bosch te ontdekken aan de hand van een route op de E-Chopper.

€46,- P.P.

Na het spelen van de Teamgames, cruisen jullie op de E-step door de prachtige omgeving van Den bosch aan hand van onze uitgestippelde route. Je hoeft alleen maar gas te geven! 

€40,- p.p.

Een combi-deal van Teamgames en het Levend Cluedo stadsspel. Eerst ga je onder begeleiding van een instructeur 5 teamspelletjes spelen om vervolgens Den Bosch te ontdekken tijdens de City Game.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Kirsten Ooms
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met onze huisartsenpraktijken. Daarbij heeft Motaz ons super leuk geholpen met verschillende teambuildende activiteiten. Wij hebben gelachen in teams en zijn sportief bezig geweest! Een mooie herinnering om te koesteren. Aanrader!
Milou Engelen
Lees verder
Genoten van de teamgames met het voetbalteam onder leiding van Ate!
Myrthe
Lees verder
Super leuke ervaring! Leuke spelletjes waar je fanatiek van word!
MIranda Siemes
Lees verder
We waren aangenaam verrast. Hele mooie locatie, leuke instructeurs en een gastvrij ontvangst. Zeker een aanrader. Een superdag gehad
Previous
Next

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€16,00 p.p. | 1,5 uur (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

€34,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

'a team that sweats together, sticks together', past perfect bij teamgames in den bosch

Teambuilding en samenwerken vereist tijdens de teamgames

Samenwerken was nog nooit zo leuk! Bij onze Teamgames staat tactiek, creativiteit, intelligentie en snel handelen centraal om jouw team naar de overwinning te slepen. Versterk de band van jouw groep, maar heb vooral ontzettend veel plezier samen! 

Speel in groepen tegen elkaar in den bosch

Ben je met een grote groep deelnemers? Ook dan kun je teamgames prima spelen, bijvoorbeeld door de spellen tegen elkaar te spelen. Zo komen jullie erachter welk team onderaan de streep het beste op elkaar ingespeeld is!  

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

E-Choppers Den Bosch

Veelgestelde vragen

Dit is een perfect programma voor bedrijven, teams en families! Alle leeftijden vanaf 8 jaar kunnen meedoen.

Dit programma is uitermate geschikt voor alle leeftijden en versterkt elkaar alleen maar. Soms moet je slim zijn en soms vooral tactisch of sterk!

De teamgames zullen zijn bij de Mengfabriek bij de Tramkade.

Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen.

Vanaf 8 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 12 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeerplaatsen om je auto of motorvoertuig te parkeren.