fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Vrijgezellenfeest
In Den Bosch

vrijgezellenfeest in den bosch

wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor de vrijgezel in 's hertogenbosch

Bij Den Bosch Outdoor organiseren we al jaren de gezelligste en leukste vrijgezellenfeesten in en rondom Den Bosch. De ideale vrijgezellendag zit vol met activiteiten en gezelligheid. Op deze bijzondere dag willen jullie immers vooral veel lol maken en de toekomstige bruid of bruidegom in het zonnetje zetten. Bij Den Bosch Outdoor hebben we alle ingrediënten om samen met jou een geweldige dag te organiseren. 

neem de vrijgezel te grazen of zet hem/haar in het zonnetje

Zo’n perfecte dag bestaat uit één of meerdere activiteiten, natuurlijk met een speciale rol voor de vrijgezel. Aansluitend op de activiteiten gaan jullie met je groep vrienden lekker uit eten in de leukste restaurants van Den Bosch waarna er nog de mogelijkheid is om lekker te gaan stappen. Zo zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke dag! We hebben alvast een aantal activiteiten-deals en horeca-arrangementen voor je opgesteld waarmee je gemakkelijk een programma voor een leuke dag kunt samenstellen. Onze top 3 van leukste vrijgezellenfeest deals zie je hieronder. De keuze is aan jou, wij doen de rest.

deals en arrangementen

Zo’n perfecte dag bestaat uit één of meerdere activiteiten, natuurlijk met een speciale rol voor de vrijgezel. Aansluitend op de activiteiten gaan jullie met je groep vrienden lekker uit eten in de leukste restaurants van Nijmegen waarna er nog de mogelijkheid is om lekker te gaan stappen. Zo zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke dag! We hebben alvast een aantal activiteiten-deals en horeca-arrangementen voor je opgesteld waarmee je gemakkelijk een programma voor een leuke dag kunt samenstellen. Onze top 3 van leukste vrijgezellenfeest deals zie je hieronder. De keuze is aan jou, wij doen de rest.

de top 3 meest geboekte vrijgezellenfeest deals in den bosch!

Levend Cluedo | 2 uur

€23,50 p.p.

Ontmasker de moord op Narieke, een City Game gemaakt Bosschenaren! Een stadspel waarbij je actief de mooiste plekken van Den Bosch ziet.

E-chopper tour | 2 uur

€32,50 p.p.

Ga ontspannen toeren met een E-Chopper samen met de vrijgezel door de omgeving van Den Bosch en kom langs mooie terrasje met onze routes!

All-In Vrijgezellenfeest | 6 uur

€95,50 p.p.

Alles uit jouw handen! Het ideale en complete vrijgezellenfeest, je bent in 1x klaar met organiseren! Koffie/thee met Bossche Bol, E-Step Tour, Citygame Undercover en 3-gangendiner

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€16,00 p.p. | 1,5 uur (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

€34,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

Bekijk alle activiteiten in Den Bosch

E-chopper

€32,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Den Bosch.

Levend cluedo

€23,50 p.p.

Probeer de moord op te lossen op Narieke door bewijslast te verzamelen in het centrum van Den Bosch. Wie van jullie zijn de échte rechercheurs?

E-Step

€27,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Den Bosch.

Undercover

€23,50 p.p.

Duik in de onderwereld van Den Bosch en ontdek het drugsnetwerk van crimineel M. voordat hij de volgende levering doet! 

Expeditie Den Bosch

€24,50 p.p.

Tijdens verschillende proeven van Expeditie Robinson strijd je met teams tegen elkaar. Wie offert zich op en eet de krekels op?

Archery Tag

€24,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

De Alleskunner

€24,50 p.p.

Test jouw skills tijdens De Alleskunner! Bekend van televisie met hilarische spelletjes individueel tegen elkaar!

Een vrijgezellenfeest in Den Bosch om nooit te vergeten

Zet de vrijgezel in het zonnetje

Wil je op een leuke en toepasselijke wijze de toekomstige bruid of bruidegom nog een beetje extra in het middelpunt van de belangstelling zetten? Dat hoort er natuurlijk wel bij op deze dag. Speciaal om jullie vrijgezel in het zonnetje te zetten bieden we jullie daarom de mogelijkheid de vrijgezel de hele dag vrijgezellig in dit zonnebloempak door Den Bosch rond te laten lopen! Succes gegarandeerd!

Neem de vrijgezel te grazen!

Een vrijgezellenfeest is geen vrijgezellenfeest zonder dat jullie de vrijgezel op een leuke manier te pakken nemen. Dat onderdeel mag niet vergeten worden! Daar helpen we natuurlijk ook graag bij! Hieronder zetten we een aantal van onze populairste activiteiten op een rijtje die uitermate geschikt zijn om de aanstaande bruid of bruidegom een beetje speciale aandacht te geven!

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het perfecte vrijgezellenfeest in Den Bosch bestaat uit een actief gedeelte en een gezellig gedeelte. Met de activiteiten die Den Bosch Outdoor aanbiedt garanderen we je van een hoop plezier en goede energie. Met onze ideale ligging ben je na het actieve gedeelte binnen een mum van tijd in het centrum van Den Bosch, alwaar we de leukste horeca alvast voorbereid hebben op jullie komst. Zo gaat er geen tijd verloren aan heen en weer reizen en halen jullie het meest uit deze bijzondere dag. 

Naast de deals en diner arrangementen die we aanbieden voor een vrijgezellenfeest in Den Bosch, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn en hoe de perfecte vrijgezellenfeesten eruit zien! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden in en rondom Den Bosch zijn voor jullie vrijgezellenfeest.

Nijmegen Outdoor Kantoor
Stadsspel Den Bosch Huren

Voor jouw ideale vrijgezellenfeest in Den Bosch

Je kunt de organisatie van jouw vrijgezellenfeest in Den Bosch met een gerust hart aan Den Bosch Outdoor overlaten. We stelden alvast de leukste activiteiten deals en horeca-arrangementen voor je samen zodat je gemakkelijk kunt kiezen uit de perfecte bouwstenen voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Wil je wat meer informatie over de verschillende activiteiten of heb je andere vragen? Neem dan eens gerust contact met ons op. We bespreken graag met je hoe jouw ideale vrijgezellenfeest eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
LisavF
Lees verder
Leuke variatie aan spellen. Erg gelachen, dankjewel Lotte!
Tamara van den Brink
Lees verder
Was heel leuk, goed geholpen door Renske
Maurice Heuvel
Lees verder
Super geregeld. Goede begeleiding van Ate.
Lieke Boers
Lees verder
Goede organisatie en snelle duidelijke communicatie over de activiteiten. Heel erg meedenkend en behulpzaam over de meest geschikte activiteiten. Activiteiten waren ook heel leuk en enthousiaste begeleiding.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang vrijgezellenfeesten en andere uitjes en evenementen in en rondom Den Bosch voor de scherpste prijzen. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren voor je beste vriend of vriendin en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring in de organisatie van uitjes en evenementen. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook in de buitenlucht de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken met een spannende citygame, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step. Daarom kies je voor jouw vrijgezellenfeest Den Bosch Outdoor!

Natuurlijk willen we niet dat jullie vrijgezellenfeest in Den Bosch in het water valt. Deze aanloop naar de grote dag voor de bruid en bruidegom moet een groot feest evenement worden doet voldoet aan al jullie wensen! Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen leuke activiteiten aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het vrijgezellenfeest begint.

Voor losse activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest in Den Bosch moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor vrijgezellenfeesten. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere leuke activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een van onze arrangementen om lekker uit eten te gaan in het bruisende Den Bosch en jullie vrijgezellenfeest passend af te sluiten. Gaan jullie daarna nog de sfeer proeven en een borrel drinken in de stad?

Je kunt het natuurlijk zo spannend maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie vrijgezellenfeest! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in de stad Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. Dat maakt ons dan ook de ideale partner voor het organiseren van jouw vrijgezellenfeest in Den Bosch. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Zijn jullie met de vrienden en vriendinnen van de toekomstige bruid en bruidegom van plan om de vrijgezellenfeesten in Den Bosch te combineren tot een groot vrijgezellenfeest waar de vrienden en vriendinnen van bruid en bruidegom de strijd met elkaar aan gaan? Kies voor Den Bosch Outdoor als organisator en we helpen je met de planning en begeleiding van dit feest. Bij Den Bosch Outdoor beschikken we over een breed assortiment aan activiteiten die voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze actviteiten?

Stadspellen in Den Bosch
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Den Bosch ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Den Bosch Outdoor jou zeker uit de brand...

E-Chopper Huren Den Bosch
22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Den Bosch

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...

12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Den Bosch op een hele nieuwe manier

Ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Den Bosch Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Den Bosch...