fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

To do 2 personen Den Bosch

Activiteiten voor 2 personen in Den Bosch

Ben jij opzoek naar een leuke activiteit voor 2 personen in Den Bosch? Dan ben je hier op het juiste adres. De leukste activiteit voor 2 personen vind je bij Den Bosch Outdoor. Heb je geen rijbewijs? Geen probleem! Wij bij Den Bosch Outdoor bieden ook activiteiten aan die je zonder rijbewijs kan uitvoeren met zijn tweeën.

Wat te doen:

Ontdek de leukste activiteiten voor 2 personen samen met jou vriend, vriendin, zus, broer, moeder, vader op de mooiste plekken van Den Bosch met de E-Choppers of E-Steps. Bij Den Bosch Outdoor kan je verschillende routes boeken. Gelukkig hebben wij deze al voor jou uitgezocht! Download op locatie de route.nl app en ga zorgeloos op stap.

Deze routes kunnen 2 uur duren, maar dat kan ook een halve of een hele dag duren. Het is maar wat jullie zelf willen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een route te kiezen en langs alle bezienswaardigheden zoals de Sint Jan, Kamp Vught, PI Vught en de Ijzeren Man in Den Bosch en Vught te rijden. Wil jij nou meerdere activiteiten voor 2 personen in Den Bosch doen dan kan dat ook door middel van onze gave combi deals.

Voor meer info neem gerust contact met ons op.

E-Scooters Huren Den Bosch

De leukste activiteiten om samen te doen in Den bosch

E-chopper tour

v.a. €25,- p.p.

Ontdek de highlights van de omgeving Den Bosch aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving!

E-step tour

V.a. €20,- p.p.

Ontdek de highlights van de omgeving Nijmegen aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving!

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.