fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Vriendenuitje
Samen d'r op uit

Vriendenuitje in den bosch

lol trappen met je vrienden in 's hertogenbosch

Zo nu en dan is het weer de hoogste tijd voor een leuk uitje met je vrienden. Lekker actief bezig zijn, lol trappen en mooie herinneringen maken. Daar draait het bij zo’n vriendenuitje allemaal om. Bij Den Bosch Outdoor krijgen we zelf ook geen genoeg van zulke dagen met onze vrienden. We hebben dan ook vele leuke activiteiten voor jullie klaar staan om jullie vriendenuitje een perfecte invulling te geven. 

Ga de strijd aan of ontdek de stad

Staat de dag in het teken van de vriendschappelijke competitie binnen jullie vriendengroep? Dan kunnen jullie tegen elkaar strijden met lasergamen, archery tag of het hilarische bubbleball. Natuurlijk kunnen jullie ook gaan voor een middag lekker ontspannen op pad, bijvoorbeeld met de E-chopper of E-step. Of wat dacht je van City Games waarmee je op een spannende en leuke manier de mooiste plekken van Den Bosch leert kennen? Met de uitgebreide mogelijkheden van Den Bosch Outdoor is er voor elke vriendengroep een passend vriendenuitje te vinden! Bekijk hieronder de populairste vriendenuitjes!

Ga de strijd aan of ontdek de stad

Staat de dag in het teken van de vriendschappelijke competitie binnen jullie vriendengroep? Dan kunnen jullie tegen elkaar strijden met lasergamen, archery tag of het hilarische bubbleball. Natuurlijk kunnen jullie ook gaan voor een middag lekker ontspannen op pad, bijvoorbeeld met de E-chopper of E-step. Of wat dacht je van City Games waarmee je op een spannende en leuke manier de mooiste plekken van Den Bosch leert kennen? Met de uitgebreide mogelijkheden van Den Bosch Outdoor is er voor elke vriendengroep een passend vriendenuitje te vinden! Bekijk hieronder de populairste vriendenuitjes!

De 3 meest geboekte vriendenuitjes in den bosch!

Undercover | 2 uur

€23,50 per persoon

Stap tijdens je vriendenuitje in de onderwereld van Den Bosch en ontdek alle highlights van het centrum. Ontdek waar de volgende drugslevering zal zijn, maar wees er op tijd bij!

E-chopper tour | 2 uur

€32,50 per persoon

Ontdek de highlights van de omgeving in Den Bosch aan de hand van een mooie route die wij voor je hebben. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving op onze stoere E-Chopper!

€95,50 per persoon

Alles uit jouw handen! Het ideale en complete vrienden uitje, je bent in 1x klaar met organiseren! Een mix van Levend Cluedo, E-Step Tour, een bierproeverij en een 3-gangenmenu!

Bekijk alle activiteiten in Den Bosch

E-chopper

€32,50 p.p.

Rij op onze stoere E-Chopper met brede banden en hoog stuur. Heerlijk geluidloos cruisen door het prachtige Den Bosch.

Levend cluedo

€23,50 p.p.

Probeer de moord op te lossen op Narieke door bewijslast te verzamelen in het centrum van Den Bosch. Wie van jullie zijn de échte rechercheurs?

E-Step

€27,50 p.p.

Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven! Op onze stoere e-steps ontdek je de highlights van Den Bosch.

Undercover

€23,50 p.p.

Duik in de onderwereld van Den Bosch en ontdek het drugsnetwerk van crimineel M. voordat hij de volgende levering doet! 

Expeditie Den Bosch

€24,50 p.p.

Tijdens verschillende proeven van Expeditie Robinson strijd je met teams tegen elkaar. Wie offert zich op en eet de krekels op?

Archery Tag

€24,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

De Alleskunner

€24,50 p.p.

Test jouw skills tijdens De Alleskunner! Bekend van televisie met hilarische spelletjes individueel tegen elkaar!

Drinken met je maten in Den Bosch

Bierproeverij Bossche brouwers

Bierbrouwerij Aan de Vaart

€14,00 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

Sluit af met een 3-gangendiner

E-Choppers Den Bosch

€28,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een 3-gangenmenu toe bij restaurant Van Aken, onze buren op de Mengfabriek in Den Bosch. Het arrangement bestaat uit soep, een hoofdgerecht (vega, vis of vlees) en een dessert. 

maak en proef Bossche Bollen

Workshop Bossche Bol maken

€19,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg een workshop Bossche Bol maken toe bij de bakkerij van Den Bosch! Je krijgt een instructie om vervolgens je eigen guilty plessure te ontwerpen en natuurlijk te nuttigen! Het bakkerslokaal is op loopafstand bereikbaar van onze locatie.

NIJMEGEN VRIENDENUITJE: EEN UITJE VOL ACTIE EN GEZELLIGHEID

Spanning of ontspanning?

Vriendenuitjes van Den Bosch Outdoor zijn de perfecte manier om samen op een leuke manier van al het moois te genieten dat onze stad te bieden heeft. Wat dacht je van een potje lasergamen in het Park of een Hunted vluchtspel in het centrum van Den Bosch? Of kiezen jullie voor wat meer ontspanning en gaan jullie op de E-chopper of E-step een tocht maken langs de prachtige routes in en rondom Den Bosch? Het is natuurlijk ook mogelijk een beetje van beide te doen, met een van onze deals. Zo combineer je voor een aantrekkelijke prijs bijvoorbeeld een spannend potje Archery Tag in het park met een ontspannen tocht op de E-step door het centrum van Den Bosch. Bekijk onze deals voor de mogelijkheden om jullie vriendenuitje vorm te geven! 

Uit eten in de gezelligste restaurants van de stad

Na een dag vol activiteiten is het natuurlijk tijd voor wat welverdiende ontspanning voor jullie vriendengroep. Waar beter doe je dat dan in de bruisende horeca in het centrum van Den Bosch? Aangezien het niet verstandig is te gaan stappen op een lege maag na zo’n actieve dag hebben we een aantal aantrekkelijk geprijsde arrangementen voor jullie klaar staan. Zo kunnen jullie lekker uit eten gaan in de gezelligste restaurants van de stad. Onze diner arrangementen helpen je net even een paar euro per persoon te besparen. Die kun je dan later op de avond weer ergens anders aan uitgeven..

Ga d'r op uit en leer de stad kennen

Den Bosch Outdoor ligt nabij het centrum van Den Bosch. Dat heeft twee grote voordelen. Allereerst stelt het ons in staat de leukste activiteiten te organiseren op de mooiste en meest typerende plekken van de stad. Een potje lasergamen langs de Dommel, of Bubbleball in een van de mooie parken van Den Bosch. Ook onze tours en citygames zijn een prachtige manier om lekker actief met elkaar bezig te zijn en tegelijkertijd Den Bosch beter te leren kennen. 

Aan de hand van jullie wensen en ideeën combineren we plezier en gezelligheid zodat jullie vriendenuitje in het teken staat van genieten voor alle deelnemers.

Berijkbaar voor iedereen

Het tweede voordeel van onze ligging is dat het kantoor van Den Bosch Outdoor, vanwaar alle activiteiten starten, voor iedereen die van binnen en van buiten de stad komt gemakkelijk te bereiken is. Dus ook voor deelnemers van buiten de stad. Een dagje Den Bosch ontdekken? Er is geen leukere manier dan met de activiteiten van Den Bosch Outdoor! En na afloop van de activiteiten wacht het bruisende centrum van Den Bosch op loopafstand op jullie.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Leon Bruyel
Lees verder
Super leuke middag gehad met vrienden. Later nog lekker wat gegeten en gedronken! Ga zo door!
Martim Snel
Lees verder
Vette nieuwe locatie, vriendelijk en behulpzame mensen. Dikke aanrader!
Marco Heijmen
Lees verder
Hele leuke en uitdagende acticiteiten voor jong en oud!
Jesse
Lees verder
Mega leuke dag gehad, goeie begeleiding. Zorgeloos genieten noemen ze dat!
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang vriendenuitjes in en rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie vriendenuitje in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteiten aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het vriendenuitje begint.

Voor losse activiteiten moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor vriendenuitjes. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een van onze arrangementen om lekker uit eten te gaan in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie vriendenuitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

Inspiratie opdoen of meer weten over onze actviteiten?

Stadspellen in Den Bosch
12-10-2022
Lasergamen Levend Cluedo

Leuk! Hier kun je spelenderwijs Den Bosch ontdekken (en nog veel meer)

Heb jij een origineel idee voor een uitje nodig, maar weet je niet precies wat je wil doen? Dan kan Den Bosch Outdoor jou zeker uit de brand...

12-10-2022
E-Chopper E-Step

Ontdek Den Bosch op een hele nieuwe manier

Ondernemer Sander Siemes verzorgt met zijn bedrijf Den Bosch Outdoor allerlei toffe sportieve activiteiten voor groepen of stellen. Zo kan je op een e-chopper of e-step Den Bosch...

E-Chopper Huren Den Bosch
22-09-2022
Bubbelbal E-Chopper

Wat te doen in Den Bosch

Ons kantoor van Nijmegen Outdoor bevindt zich op de meest bekende plek van Nijmegen. Met uitzicht op de Waalbrug en de Waalkade, de start van vele mooie fiets...