Oldskool Gymles

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

gymles voor volwassenen:

Je herinnert hem nog wel, die gymdocent die altijd met zijn slechte grappen, foute joggingpak en veel te overdreven enthousiasme probeert om iedereen in beweging te krijgen. Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn arm. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst.

 

Nadat alle randvoorwaarden goed zijn en hij eindelijk de aandacht krijgt die hij niet verdient, vraagt hij iedereen weer op te staan voor een potje trefbal of 3-ballenspel, waarin hij zelf weer moet laten zien de beste te zijn.

Let op:

Wat krijg ik?

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Kadir Yıldırım
Lees verder
Voor de collega's hebben wij de oldskool gymles geregeld. Iedereen vond het erg leuk en deed lekker fanatiek mee. Bedankt Den Bosch outdoor
Timon Reefman
Lees verder
Leuke ervaring! Vroeger kon de gymles mij gestolen worden, maar nu was het een groot feest. De instructeur zat goed in zijn rol en pakte onze vrijgezel goed te grazen! Leuk gedaan.
Thea Smulders
Lees verder
Met onze familie deelgenomen aan de ouderwetse gymles. Wat was dat grappig en heel lang geleden dat ik in de gymzaal stond. Erg gelachen en een geslaagd uitje voor onze familie. Erg bedankt.
MIlan Corba
Lees verder
Top geregeld allemaal! Goede offerte en snel in de communicatie. Er werd ook goed meegedacht over eventuele beperkingen tijdens Corona. Gelukkig mochten we weer buiten sporten dus mocht de begeleidster gewoon het spel aansturen! Wij hadden archery tag gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg leuk, erg vermoeiend en gegarandeerd lol!
Previous
Next

Een gymles voor volwassenen in Den Bosch om nooit te vergeten

Gymles voor volwassenen Den Bosch

welkom in de gymles

Verlang jij stiekem ook weer naar een ouderwets potje trefbal of tikkertje? In deze gymles neem jij de tijdmachine terug in de tijd!  Met ludieke tikspellen, knotshockey en de leukste teamspellen voelt die middelbareschooltijd ineens niet meer zo lang geleden. Samen met de gymdocent bepalen jullie welke spellen je deze gymles wilt beleven! 

Gymzaal midden in het centrum

Wij organiseren voor jullie een ouderwetse gymles in een gymzaal in Den Bosch. Voorkeur voor een gymzaal? Laat het ons weten! De ongemakkelijke gymdocent staat jullie al op te wachten en het feest kan beginnen!

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

E-Choppers Den Bosch

Veelgestelde vragen

Deze verrassende activiteit vind plaats in een gymzaal in de buurt van de Tramkade.

We spelen ouderwetse gymspellen, zoals tikspellen, knotshockey, trefbal en laat je vooral verrassen door onze grappige docent!

Nee, we verzamelen bij het kantoor. Vervolgens wandelen we naar de gymzaal (5min) waar de docent al in de deuropening jullie staat op te wachten met een absentielijst!

Wanneer je de oldskool gymles boekt als groepsuitje, dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. 

Deze activiteit vind indoor plaats, dus weer of geen weer, de fluit zal zeker blazen. Perfect uitje voor in de winter. 

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeerplaatsen om je auto of motorvoertuig te parkeren.