fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
E-Step
niet steppen, maar gas geven
Intensiviteit:
2/5

2 / 5

Waardering:
5/5

5,0

e-step huren in den bosch

Geen rijbewijs of helm nodig

Je hoeft alleen maar gas te geven! Ontdek de mooie omgeving van Den Bosch aan de hand van een routekaart. Op deze stoere elektrische step ben je ongeveer 1, 2 of 3 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Den Bosch. Iemand jarig of iemand zijn of haar vrijgezellenfeest? Laat ons de E-Step versieren! Wij denken graag mee!

 

Tip: Voeg een leuke City Quest toe om met leuke opdrachten de stad te ontdekken!

voordelen van een e-step huren in den bosch

E-Step Tour

1 uur

€20

per persoon

E-Step Tour

2 uur

€27,5

per persoon

E-Step Tour

3 uur

€34,5

per persoon

Wat krijg ik bij het huren van een E Step in Den Bosch?

Top 3 meest geboekte combi-deals voor e-step huren in den bosch!

E-step City Quest | 2 uur

€32,50 p.p.

Ga op weg met een E-Step en strijd in 2 teams tegen elkaar. Probeer de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en ontdek tegelijkertijd de mooiste plekjes van Den Bosch!

E-step met bossche bol | 2,5 uur

€35,00 P.P.

Ontdek de omgeving van Den Bosch en Vught met onze E-Steps! Je hoeft niet te steppen, maar alleen maar gas te geven. Vooraf starten we met een koffie/thee met Bossche Bol! 

E-step huren & Zelf varen | 4 uur

Tijdens deze combi-deal ga je Den Bosch vanaf de E-Step en vanaf een bootje bekijken! Een nieuwe combi-deal waarbij je volop gaat genieten! Deze deal is vanaf 5 personen te boeken! 

breid je E-step of E-Chopper tour uit met een hapje of een drankje!

Bierproeverij Bossche Brouwers

Bierbrouwerij Aan de Vaart

€16,00 p.p. (niet voor vrijgezellenfeesten)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

Bossche Bollen met koffie/thee

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p.

Start jullie dag met een heerlijke échte Bossche Bol bij de Verkadefabriek in Den Bosch! Deze guilty plessure maakt de start van jullie dag in Den Bosch compleet, inclusief een bakje koffie/thee! De verkadefabriek is op loopafstand bereikbaar van onze locatie.

3-gangendiner keuzemenu

€34,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte Put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Winnie
Lees verder
Step right up! Leuke stadsroute gestept. Hartelijk ontvangst door Joep. Wij vonden het helemaal joepie!
Rosanne Van Uum
Lees verder
Super toffe e-step tour door de Vughtse Heide! Bedankt voor de uitleg en gastvrijheid Ate en Lievin?!
Marlon Vels
Lees verder
Super leuk om 2 uur door de prachtige omgeving van Den Bosch te steppen! Echte aanrader!
Ilse van de Schans
Lees verder
Met het team e-scooters en steps gehuurd. Super leuke gezellige dag gehad met super instructies van Bram
Previous
Next

Elektrische step huren is dé activiteit om Den Bosch te ontdekken

Elektrische steps tour Den Bosch

1, 2 of 3 uur durende E-step tour door den bosch

Een mooie route vanuit Den Bosch langs de IJzeren man, door Vught, het Zuiderpark, kamp Vught en terug door Den Bosch. Je kunt kiezen uit een 1,2, of 3 uur durende route. Op deze route heb je meerdere opties om een hapje te eten of een terrasje te pakken onderweg. Wij adviseren onze routes te volgen. Dit omdat sommige gebieden in Den Bosch verboden zijn voor de E-Steps en je daar boetes ontvangt.

e-step City quest langs de highlights van de stad den bosch

Een echte aanrader voor iedereen die een spelelement wil toevoegen aan je E-Step tour in Den Bosch. Je ontdekt de stad op een leuke manier en bij iedere highlight krijg je een vraag of opdracht, die je met je team zo goed mogelijk probeert op te lossen natuurlijk! 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Den Bosch. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Den Bosch en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en een rijbewijs of brommerscertificaat is niet nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar kunnen wel achterop bij een E-Chopper, niet bij een E-Step.

Nee, een helm is niet verplicht.

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  2. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

We kunnen grote groepen aan, tot wel 36 personen. Ben je met een grotere groep dan 20 personen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Je krijgt een instructie van onze ervaren instructeur, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. Aan de hand van een routekaart ga je de mooie natuurrijke omgeving ontdekken!

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.