E-Step

Intensiviteit:
2/5

2 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

Je hoeft alleen maar gas te geven! Ontdek de mooie omgeving van Den Bosch aan de hand van een routekaart. Op deze stoere elektrische step ben je ongeveer 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Den Bosch. Iemand jarig of iemand zijn of haar vrijgezellenfeest? Laat ons de E-Step versieren! Wij denken graag mee!

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals!

E-step tour met gids | 2 uur

€38,50 P.P.

Een E-Step tour met een gids die veel kan vertellen over de oudste stad van Den Bosch, want er is heel veel te vertellen! De gids kan eventueel de tour in het Engels doen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om een gids erbij te huren

E-step tour & Bierproeverij | 4 uur

€42,50 p.p.

Eerst ga je met de groep lekker rondtoeren op onze E-Steps om vervolgens naar de Bossche Brouwers te gaan om 6 huisgemaakte bieren te proeven. Voor de bierproeverij heb je minimaal 8 personen nodig.

E-step tour & Bubbelbal | 3 uur

€42,- p.p.

Eerst speel je Bubbelbal onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in het Zuiderpark in Den Bosch om vervolgens de omgeving te ontdekken aan de hand van een route op de E-Step.

breid je tour uit met een hapje of een drankje!

Bierproeverij Bossche Brouwers

Bierbrouwerij Aan de Vaart

€15,00 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een bierproeverij bij de Bossche Brouwers toe aan jullie programma met na afloop een heerlijke bierproeverij van 6 speciaalbiertjes in het Brouwerscafé!

koffie/thee met worstenbroodje

E-Chopper Tour met worstenbroodje Den Bosch

€5,70 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een bakje koffie/thee met een worstenbroodje toe bij strandhuys Ijzerenman. Deze locatie bevindt zich ongeveer op de helft van de route en je kunt lekker plaats nemen op het mooie terras!

3-gangendiner keuzemenu

E-Choppers Den Bosch

€28,50 p.p.

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Van Aken op de Tramkade. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Winnie
Lees verder
Step right up! Leuke stadsroute gestept. Hartelijk ontvangst door Joep. Wij vonden het helemaal joepie!
Rosanne Van Uum
Lees verder
Super toffe e-step tour door de Vughtse Heide! Bedankt voor de uitleg en gastvrijheid Ate en Lievin?!
Marlon Vels
Lees verder
Super leuk om 2 uur door de prachtige omgeving van Den Bosch te steppen! Echte aanrader!
Ilse van de Schans
Lees verder
Met het team e-scooters en steps gehuurd. Super leuke gezellige dag gehad met super instructies van Bram
Previous
Next

Dé activiteit om Den Bosch te ontdekken

Elektrische steps tour Den Bosch

Omliggende dorpen route - Maaskantje

Een route langs omriggende dorpen van Den Bosch, zoals Maaskantje en Sint Michielsgestel en langs het Zuiderplas. Je kunt kiezen uit een route van 2 uur of 3 uur. Op deze route kom je meerdere leuke terrasjes tegen, waar je een hapje en drankje kan nuttigen.

Vughtse heide natuur route

Een mooie route vanuit Den Bosch langs de IJzeren man, door Vught, het zuiderpark en terug door Den Bosch. Je kunt kiezen uit een 2 uur of 3 uur durende route. Op deze route heb je meerdere opties om een hapje te eten of een terrasje te pakken onderweg.

Waarom Den Bosch Outdoor?

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Den Bosch. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en met een parkeergarage op loopafstand. Omringd door de Waal vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Den Bosch en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Kantoor

Veelgestelde vragen

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en een rijbewijs of brommerscertificaat is niet nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar kunnen wel achterop bij een E-Chopper, niet bij een E-Step.

Nee, een helm is niet verplicht.

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  2. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

We kunnen grote groepen aan, tot wel 36 personen. Ben je met een grotere groep dan 20 personen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Je krijgt een instructie van onze ervaren instructeur, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. Aan de hand van een routekaart ga je de mooie natuurrijke omgeving ontdekken!

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.