Apenkooien

Intensiviteit:
5/5

5 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

Oude tijden herleven? Dan is ouderwets apenkooien de perfecte activiteit! Want zeg nou zelf, wie heeft er geen leuke herinneringen aan dit spel. Anno 2023 pakken wij de boel net iets anders aan en zorgen we voor een nog intensere belevenis! Apenmutsen die klaarliggen in de kleedkamer, jungle muziek op de achtergrond en dat allemaal onder de begeleiding van een enthousiaste opper-aap instructeur! 

Let op:

Wat krijg ik?

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Talita Koning
Lees verder
Een leuke en hilarische dag! Wat hebben we gelachen tijdens ons vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal deze dag niet snel vergeten! Met dank aan instructeur Sander, die net zo gek meedeed.
Michel Boom
Lees verder
Hebben erg gelachen! Leuke activiteit.
Robbert geven
Lees verder
Veel verschillende activiteiten waaruit gekozen kan worden. Leuk teamuitje gehad met bubbleball en paintball. Naderhand een bbq en wat drankjes gehad als afsluiting, erg lekker!
Previous
Next

Een activiteit in Den Bosch om nooit te vergeten

Apenkooi Huren in Den Bosch

apenkooien in een nieuw jasje

Een lachwekkend groepsuitje, waarbij jij samen met jouw familieleden, collega’s of vriendengroep onderdompelt in een sportieve jungle. Onze instructeur bouwt samen met jullie het speelveld op en zal jullie in meerdere rondes verrassen met nieuwe spelvarianten.

apenmutsen, jungle muziek en jagers

Omgeven door jungle-geluiden, gehuld in een te gekke apenmuts, terwijl de bananen je om de oren vliegen… Dat is Apenkooien in een nieuw jasje! 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Er zijn een indoor gymzalen in de buurt van het centrum van Den Bosch die wij voor je kunnen vastzetten. Je kunt hier ook omkleden. Wij kijken graag met jullie wensen mee!

Je kunt dit uitje boeken voor een kinderfeestje (minimaal 8 jaar), maar nog leuker zelfs voor volwassenen!

Nadat iedereen als een aap of jager verkleed is, starten we samen met het bouwen van een perfect Apenkooi parcours. Vervolgens spelen we het traditionele apenkooi spel onder leiding van een opper-aap die vervolgens nieuwe spelvarianten heeft met rondvliegende bananen en jungle muziek!

Nee, we verzamelen bij het kantoor. Vervolgens wandelen we naar de gymzaal (5min) waar de docent al in de deuropening jullie staat op te wachten met een absentielijst!

Apenkooien is altijd indoor in een gymzaal.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.