Google reviews 4,9 / 5
4.9/5

Sportief groepsuitje

Sportief groepsuitje bij Mengfabriek Den Bosch

Ons kantoor bevindt zich op de hotspot van Den Bosch, de Mengfabriek op de Tramkade. . Met uitzicht op de Dommel en dichtbij het centraal station, de start van vele mooie E-Chopper en E-Step routes. Tevens een mooie locatie voor groepsactiviteiten in Den Bosch. Daarnaast bestaan onze buren uit de Bossche Brouwers, Restaurant Van Aken, een skate- en arcade hal.

 

Het kantoor is het vertrekpunt voor mooie routes. Zo kun je E-Choppers of E-Steps huren en zorgen wij dat je mooie routes gratis op je telefoon mee krijgt. Tevens hebben wij een historische GPS-route ontwikkeld door het centrum van Den Bosch die je wandelend kan afleggen.

 

Onze buitenactiviteiten inclusief begeleiding verzorgen wij op locatie de Mengfabriek. Parkeren kan op de parkeerplaatsen naast ons kantoor.

Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Bubbleball Nijmegen

De leukste sportieve activiteiten

Archery Tag

€19,50 p.p.

Archery Tag is een uitdagende pijl en boog activiteit voor de hele groep, waarbij je met speciale foam-pijlen op elkaar kunt schieten.

Bubbelbal

€18,50 p.p.

Bubbelbal is een lachwekkende activiteit, waarbij iedere speler een plastic bal van 1,5 meter om zich heen heeft en waarbij je elkaar omver kan botsen.

Lasergamen

€19,50 p.p.

Outdoor lasergamen is net even anders. Je kunt je verstoppen achter bomen en struiken! Onze professionele Lasergame guns zijn in te stellen per geweer.

Teamgames

€18,50 p.p.

Bij Teamgames draait alles om samenwerken, tactiek, creativiteit, slimheid & snel handelen. Een regelrechte teambuildingsactiviteit!

Veelgestelde vragen

Den Bosch Outdoor organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Den Bosch Outdoor is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Nijmegen de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd op de Tramkade in Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeerplaatsen om je auto of motorvoertuig te parkeren.