Bubbelbal

Intensiviteit:
5/5

5 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit:

Onder begeleiding van een gedreven instructeur kun je nu ook in Den Bosch Bubbelbal spelen! Het spel is vrij intensief, maar doordat we het spel opbouwen met verschillende oefeningen, zoals Last-Man-Standing en One-For-All is het gegarandeerd het hele uur plezier! Het spel is te spelen vanaf 8 personen.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals MET BUBBELBAL!

€38,- p.p.

Een verrassende combi-deal van Bubbelbal met Archery Tag. Tijdens  waarbij je in teams de strijd aangaat met elkaar.

€39,- P.P.

Eerst speel je Bubbelbal met een enthousiaste instructeur, om vervolgens de Teamgames te spelen.

€42,- p.p.

Een uitdagende combinatie van E-Steppen in de natuurrijke omgeving van Den Bosch en je vervolgens uitleven met Bubbleball! 

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Den Bosch Outdoor geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Den Bosch Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Al met al een onvergetelijke dag gehad
Robbert geven
Lees verder
Veel verschillende activiteiten waaruit gekozen kan worden. Leuk teamuitje gehad met bubbleball en paintball. Naderhand een bbq en wat drankjes gehad als afsluiting, erg lekker!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk bij het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Niek Nagengast
Lees verder
Super begeleiding gehad van Motaz, jammer dat hij won met bubbelvoetbal
Previous
Next

Een activiteit in Den Bosch om nooit te vergeten

Bubbelvoetbal in Den Bosch

Lachen, gieren, brullen!

Bubbelbal is de meest lachwekkende activiteit voor jong en oud! Niet alleen om te spelen, maar ook zeker om naar te kijken!  

 

Neem je vrienden te grazen!

Denken je vrienden nog steeds het beste te kunnen voetballen? Neem ze te grazen en duw ze omver! Door de bubbel kun je pijnloos vallen, rollen en zelfs over de kop gaan. 

Uit onze zeven jaar ervaring kunnen wij vertellen dat bubbelbal geen extra risico’s met zich meebrengt ten opzichte van normaal voetbal. Je bent zelfs beter beschermt door de bubbel om je heen. 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Vriendenuitje Bubbleball Den Bosch

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor liggen. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 8 jaar mee kan doen! Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Ja zeker, de voorkant van de Bubbelbal is doorzichtig en daardoor zie je de bal voor je. Maar, zie je ook de mensen achter je…

Iedereen past in een Bubbelbal, we hebben verschillende maten Bubbelballen, dus maak je geen zorgen!

Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de activiteit een eigen bubbelbal heeft. Het spel is erg vermoeiend, dus een pauze is vaak gewenst. We zorgen dat iedereen genoeg aan het spelen toe komt op ons sportveld.

Na vele jaren ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing, Bubbelvoetbal toernooitje of 1 tegen de rest!

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeerplaatsen om je auto of motorvoertuig te parkeren.