fbpx
Google reviews 4,9 / 5
4.9/5
Archery Tag
Schiet met pijl & boog op elkaar
Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
5/5

5,0

Activiteit Archery Tag in Den Bosch

In dit uitdagende spel schiet je met pijl en boog op elkaar! De pijl heeft een zachte larp-kop, waardoor je kan schieten op de tegenstanders aan de overkant. Elimineer je tegenstander door raak te schieten of schiet juist op de targets om punten te verdienen voor je team. En ben je een echte pro, probeer dan een pijl te vangen van de tegenstander, zodat die het strijdtoneel moet verlaten. Een spannend en vernieuwend spel voor jouw groep. Geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. 

Voordelen van archery tag in den bosch

Wat krijg ik bij archery tag in den bosch?

Top 3 meest geboekte combi-deals met archery tag in den bosch!

€46,- p.p.

Eerst ga je onder begeleiding van een instructeur schieten met pijl en boog op elkaar om vervolgens de stad te ontdekken met het City Game spel Levend Cluedo in het centrum van Den Bosch.

€49,- p.p.

Een leuke combi-deal van Archery Tag en Bubbelbal, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur in het Zuiderpark van Den Bosch, dichtbij het centrum op het grote grasveld incl. bunkers.

€54,- P.P.

Eerst strijd je tegen elkaar tijdens Archery Tag onder begeleiding van een enthousiaste instructeur om vervolgens Den Bosch te ontdekken op de E-Chopper.

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding in een lokaal park in Den Bosch. Een volle twee uur plezier gehad!
Joep Peters
Lees verder
Nou zeg, dit was me de activiteit wel. Pijl en boog schieten en bubbelvoetbal. We hadden vrijgezellenfeest en waren met een groep van 16 vrouwen en mannen. We werden begeleid door Ate die het hartstikke leuk deed en soms streng was tegen het minst leuke groepslid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zijn woede volledig terecht was. Wij ergeren ons ook regelmatig aan hem, met zijn rare fratsen. Daarna Ate we een heerlijk broodje en zijn we gaan feesten. Topdag, mede door Sportproductions!
Tim aan den Toorn
Lees verder
We hadden al vaker een activiteit bij Sportproductions geboekt voor onze eigen locatie. Nu voor het eerst ook op hun nieuwe eigen locatie geweest bij Den Bosch Outdoor. Een fantastische dag gehad. Bubbleball en Archery Tag gespeeld en daarna een geheel verzorgde BBQ gekregen. Afgesloten met een drankje bij het kampvuur. Daarna waren we met de bus binnen 10 minuten in het centrum van Den Bosch. Al met al een onvergetelijke dag gehad 😍
MIlan Corba
Lees verder
Top geregeld allemaal! Goede offerte en snel in de communicatie. Er werd ook goed meegedacht over eventuele beperkingen tijdens Corona. Gelukkig mochten we weer buiten sporten dus mocht de begeleidster gewoon het spel aansturen! Wij hadden archery tag gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg leuk, erg vermoeiend en gegarandeerd lol!
Previous
Next

Maak je dag compleet met de beste den bossche horeca

Bierproeverij bij bossche brouwers

Biertjes Bierproeverij Den Bosch

€16,00 p.p. | 1,5 uur (NIET VOOR VRIJGEZELLENFEEST)

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke bierproeverij toe bij onze buren, de Bossche Brouwers. Direct na jullie activiteit wandel je in 1 minuut op de Tramkade naar het proeflokaal en krijg je per persoon 5 unieke speciaalbiertjes.

3-gangen keuze-Diner

€34,50 p.p. | 1,5 uur

Voeg tijdens het reserveren een heerlijke 3-gangenmenu toe van restaurant Roels aan de korte put straat. Op het menu staat een soep, een hoofdgerecht (vlees, vega, vis) en een dessert en laat je verrassen! 

Ontvangst met koffie/thee met Bossche Bol

Bossche Bol Den Bosch

€7,50 p.p. | 30 min

Voeg een ontspannen ontvangst met koffie/thee met een Bossche Bol toe aan jullie evenement bij de Verkadefabriek! Na deze échte tradtionele hap ga je starten met jullie activiteit en is op loopafstand van onze locatie.

Archery Tag, een uitdagende activiteit in Den Bosch

Vrijgezellenfeest Archery tag in het bos

Tactiek en behendigheid tijdens Archery Tag in Den bosch

Archery Tag is eenvoudig te spelen spel wat erg veel weg heeft van trefbal. Probeer door middel van pijl en boog de tegenstanders één voor één af te schieten. Dit spel is snel, tactisch en je hebt een hoop behendigheid nodig om de pijlen te ontwijken en zo het laatst over te blijven. 

Dichtbij het centrum van den bosch

Archery Tag spelen we op een plek midden in het Zuiderpark van Den Bosch, zo hebben we altijd een te gekke locatie gereed om het tegen elkaar op te nemen! 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Ons kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op een van de meest bekende plekken van Den Bosch. Onze activiteiten vinden overigens plaats overal in Den Bosch, zoals het Zuiderpark, in het centrum of juist met een tour door de omgeving. In deze gezellige stad vinden onze instructeur altijd een geschikte en unieke locatie om jullie activiteit uit te voeren. 

Deze enthousiaste en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke activiteit hebben! 

Na de activiteit ben je zo weer in het centrum van Den Bosch en gaat er geen tijd verloren aan het heen en weer reizen tijdens deze dag! 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor overleg en advies over welke activiteiten geschikt zijn voor jullie wensen en behoeften! Neem vooral eens contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Achery tag teamuitje Den Bosch

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal mogelijkheden die om ons kantoor aan de Tramkade heen openbaar te benutten zijn.

Ja dat kan! De pijlen hebben een zachte kop. Je voelt wel dat je geraakt wordt, maar het doet geen pijn.

Je kunt zeker mee doen! De maskers kunnen over de meeste brillen heen. Mocht je oogsterkte goed genoeg zijn om zonder bril mee te doen, dan is dat aan te raden!

Wanneer je archery tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen daardoor al meedoen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Onder begeleiding van onze instructeur zal de workshop er als volgt uit zien:

  1. Instructie: Veiligheid en gebruik materialen.
  2. Mikspel: Schiet met pijl en boog de schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  3. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen. Dit is een soort trefbalvariant, maar dan met pijl en boog.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint. Het is ook mogelijk voor een meerprijs van €3 per persoon een gymzaal bij te huren in het Centrum van Den Bosch.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd bij de Mengfabriek in Den Bosch. Deze locatie is dichtbij het centrum, maar ook bij het centraal station en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van vervoer.  In de buurt zijn er parkeerplaatsen voor een kleine vergoeding per uur om je auto of motorvoertuig te parkeren.