Lasergamen

Intensiviteit:
3/5

3 / 5

Waardering:
4.5/5

4,5

Activiteit:

Lasergamen in de buitenlucht? Ga onder begeleiding van een enthousiaste instructeur de strijd aan tijdens Outdoor Lasergamen in hartje Den Bosch. Door diverse spelvarianten zoals TeamMatch en Free For All bouwen we het spel op, zodat het geschikt is voor jong en oud! Dit spel kan gespeeld worden vanaf 12 personen.

Let op:

Wat krijg ik?

Top 3 meest geboekte combi-deals met lasergamen!

Lasergamen & Bubbelbal | 2 uur

€40,- p.p.

Een nieuwe combi-deal van Outdoor Lasergamen en Bubblebal, onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. Te boeken vanaf 8 personen.

Lasergamen & E-chopper tour | 3 uur

€47,- P.P.

Eerst speel je Lasergamen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur, om vervolgens aan de hand van onze routes de mooie omgeving van Den Bosch per E-chopper te ontdekken. Deze combi-deal kan gespeeld worden met minimaal 8 personen.

Lasergamen & Teamgames | 2 uur

€48,- p.p.

Een verrassende combi-deal van Outdoor Lasergamen en Teamgames, voor als jullie in teams de strijd aan willen gaan.  Door verschillende oefeningen bouwen we de spellen op, zodat iedereen goed kan mee doen!

Reviews

5,0
5/5
5,0
5/5
4,9
4.9/5
Isa Groeneveld
Lees verder
Martriem was heel leuk het lasergamen. Anika bubbel bal was ook leuk
Brian van der horst
Lees verder
Goede ervaringen, voor een vrijgezellenfeest Archery Tag en het Letterspel gespeeld. Onder begeleiding bij de Mengfabriek in Den Bosch. Een volle twee uur plezier gehad!
Saskia Houwen- van Opstal
Lees verder
Wij hebben voor mijn zoon die 9 is geworden voor het kinderfeestje gelasergamed. De mannen hebben dik 1,5 veel plezier gehad met verschillende velden, verschillende spellen en munitie. Echte aanrader met leuke begeleiding!
Chenna K
Lees verder
Leuke activiteiten gehad met Anika en Martrim! Iedereen was super fanatiek bij het lasergamen!
Previous
Next

Een activiteit in Den bOSCH om nooit te vergeten

Lasergamen in Den Bosch

Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen is net even anders dan dat je gewend bent. De activiteit is te spelen op bijna iedere locatie met obstakels. Verstop je achter de bomen en struiken of achter de verschillende bouwwerken en muren. 

Door te richten op de guns en helmen van de tegenstander, schakel jij je tegenstanders uit! 

Wat is jouw specialiteit?

Onze professionele Lasergame geweren zijn in te stellen per gun. Zo kunnen we allerlei specificaties toekennen en het spel steeds meer uitbreiden.  Van een sniper tot een granaatwerper en van een medic tot een soldaat, ieder teamlid kan zijn eigen rol vervullen en komt er nog meer tactiek bij kijken. 

Waarom Den Bosch Outdoor?

Het kantoor van Den Bosch Outdoor bevindt zich op één van de meest bekende plekken van Den Bosch. Een indrukwekkende locatie in een oude fabriek langs de Dommel en een plek die je gezien moet hebben als je in Den Bosch bent! De locatie aan de Tramkade is gemakkelijk te bereiken, aangezien het nabij het centraal station gelegen is, maar ook op wandelafstand ligt vanaf het centrum. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

 

Naast de deals en arrangementen die we aanbieden, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor advies, wanneer jij twijfelt over welke activiteit geschikt is voor jullie groep! Neem vooral contact met ons op en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Den Bosch Outdoor Tramkade

Veelgestelde vragen

Voor het Outdoor Lasergamen gebruiken we het gebied rondom de Tramkade.

Dat is afhankelijk van het weer en kan verschillen van 10 tot 50 meter. Met veel zonlicht kom je minder ver, dan wanner het donker is. Maar we schieten met infrarood, dus ook met felle zon kun je elkaar raken.

Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij een leuk en gevarieerd programma. Denk hierbij aan de volgende spellen:

  1. Teammatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.
  2. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!

De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons  programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Natuurlijk willen we niet dat jullie activiteit in het water valt. Daarom biedt Den Bosch Outdoor de mogelijkheid om de activiteit aan te passen indien er slecht weer op komst is. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor dat het activiteit begint.

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.